Michelle Obama bőrszínén viccelődött Berlusconi

Vágólapra másolva!
Silvio Berlusconi olasz kormányfő szerint Michelle Obama, az amerikai elnök felesége napbarnított. Berlusconi beszólt Barack Obama amerikai elnöknek is.
Vágólapra másolva!

Michelle Obama, az amerikai elnök felesége egész napbarnított - jelentette ki Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök. Berlusconi korábban Barack Obama amerikai elnökről is elsütötte már ugyanezt a rasszista viccet.

Berlusconi vasárnap, pártjának milanói gyűlésén azt mondta, üdvözletet hozott az Egyesült Államokból. "Mi is a neve? Valami napbarnította srác. Ja, Barack Obama", majd hozzátette: "És nem fogjátok elhinni, de ketten mentek strandolni, mert a felesége is napbarnította" - írja a Guardian.

A világ vezető gazdasági hatalmainak (G20) múlt heti ülésén Michelle Obama a találkozó több résztvevőjét üdvözölte puszival, de amikor Berlusconihoz ért, hűvösen kinyújtotta a kezét. A Guardian szerint Berlusconi nem nézett Michelle Obama szemébe, amikor kezét nyújtotta neki.

Berlusconi megjegyzést tett Barack Obama előadói képességére is. "Ő nem olyan flegma, mint azok, akik kimondják, ami eszükbe jut. Mind azt kérdeztük magunktól: 'Vajon tudja, hogy mit csinál vagy csak nagyon jól olvas?'"