Emberhúst adtak el az orosz kebabosnak

Vágólapra másolva!
Letartóztattak Oroszországban három hajléktalant, akik a gyanú szerint megöltek egy fiatal férfit, és a húsa egy részét egy kebabárusnak adták el. A holttest más részeit megették.
Vágólapra másolva!

Három hajléktalant tartóztatott le az orosz rendőrség, akiket egy férfi meggyilkolásával gyanúsítanak. A gyanú szerint a gyilkosok a halott húsának egy részét megették, néhány testrészét pedig eladták egy kebabárusnak. A hajléktalanokat a Moszkvától 1400 kilométerre keletre fekvő Perm városában tartóztatták le - írja a BBC.

A város rendőrsége közölte: a hajléktalanok egy 25 éves férfit vettek célba, aki a haragosuk volt - a gyilkosság időpontját nem közölték, azt azonban igen, hogy a gyilkosok késeket és kalapácsot használtak. A férfi holttestét egy buszmegállóhoz közeli erdős területen találták meg.

"A gyilkosság után a holttestet feldarabolták. Egy részét mgették, egy részét pedig egy kebab- és pitesütőnek adták el" - olvasható a rendőrség közleményében. A szövegből a BBC szerint nem derül ki, hogy a halott húsából készült-e étel, és eljuthatott-e a vásárlókig.