Bedrogozott hárfás mulattatta a brit királyi családot

Vágólapra másolva!
Bedrogozva hárfázott több alkalommal is a brit királyi családnak egy királyi hárfás. A nőt lopott javakkal való üzletelés miatt marasztalták el egy brit bíróságon. Károly herceg esküvőjén is játszott, a tárgyaláson azt mondta, drogproblémái és zavaros kapcsolatai miatt került bajba.
Vágólapra másolva!

Lopott javakkal való üzletelés és egyrendbeli csalási kísérlet miatt bűnösnek találtak egy királyi hárfást Nagy-Britanniában - írja a Guardian. A 28 éves Jemima Phillipst ugyanakkor felmentették három rendbeli betörés vádja alól.

A brit királyi zeneakadémián végzett nő 2004-ben hárfázott Károly herceg esküvőjén, majd a királyi hárfások közé emelték. Gyakran játszott a királyi családnak magánjellegű eseményeken, egy alkalommal például II. Erzsébet unokájának, Peter Phillipsnek az esküvőjén.

A nő drogproblémái és zavaros kapcsolatai miatt került bajba. Beismerte, hogy már Károly herceg esküvőjén, majd királyi hárfásként is gyakran használt heroint és cracket. Az ellene folyó perben volt barátja is vádlott, akit bűnösnek mondtak ki betörés miatt. A nő a bíróságon azt állította, hogy már két és fél hónapja tiszta, és kezelésre jár.