Unalmas volt tévés bemutatkozásán Sarah Palin

Vágólapra másolva!
Először szerepelt elemzőként a Fox News konzervatív amerikai hírcsatornán Sarah Palin, korábbi republikánus alelnökjelölt. Az egykori alaszkai kormányzó többéves szerződést írt alá a csatornával, első szereplése alapján a Time magazin szerint nem tudott kilépni a politikusi szerepből, rosszul tájékozottnak mutatkozott, unalmasan, de magabiztosan viselkedett.
Vágólapra másolva!

Kedden este szerepelt először politikai elemzőként a Fox News amerikai konzervatív hírcsatornán Sarah Palin egykori alaszkai kormányzó. A politikus többéves szerződést írt alá a csatornával.

A brit Independent elemzője szerint Palin unalmas és kiszámítható volt a képernyőn. A Time magazin internetes oldalán pedig szintén kiszámíthatónak nevezték Palin szereplését, aki a 10 perces beszélgetés során részben Obamát kritizálta, részben saját önéletrajzi könyvről beszélt. A Time szerint pontosan úgy viselkedett, ahogyan a hívei politikusként is megismerték, és azzal sem okozott meglepetést, hogy néha pontatlannak és tájékozatlannak mutatkozott.

Palin politikai karrierjének folytatásáról azóta folynak a folyamatos találgatások, amióta a republikánus párt - valamint Sarah Palin mellett John McCain elnökjelölt - Barack Obamával szemben elvesztette az elnökválasztást. Egyes elemzések szerint Palin új tévés állása azt mutatja, hogy nem áll szándékában tovább politizálni, mások szerint viszont éppen ellenkezőleg, a Fox Newson folyamatosan látható maradhat a szavazók számára addig, amíg eldönti, mivel akar foglalkozni.

Palin nem az első, aki egykori politikusként állást kap a Fox Newsnál. Saját műsora van például egy másik neves konzervatív politikusnak, Mike Huckabee-nek, aki 2008-ban jó eséllyel pályázott az elnökjelölti posztra. A Fox kommentátora lett Karl Rove, George Bush volt elnök egykori főtanácsadója is.

A Sarah Palinről szóló cikkeinket itt elolvashatja.