Öngyilkossági kísérlete miatt halasztották el egy amerikai rab kivégzését

Vágólapra másolva!
Hétfő késő este eszméletlen állapotban találtak rá Lawrence Reynoldsra cellájának padlóján. A férfi néhány órával kivégzése előtt begyógyszerezte magát, de azóta magához tért és kivégzését elhaalsztották.
Vágólapra másolva!

Néhány órával a kivégzése előtt eszméletlen állapotban találtak a cellájában egy halálra ítéltet az amerikai Ohio államban. Lawrence Reynolds gyógyszereket vett be, a kivégzést elhalasztották.

A gyilkosság miatt 1994-ben halálra ítélt férfi kivégzését keddre tűzték ki, de hétfőn késő este eszméletlen állapotban találtak rá cellájának padlóján. Az ohiói fegyintézet szóvivője szerint gyógyszert vett be Lawrence Reynolds, de azt nem közölte, hogy milyen szerrel próbált öngyilkos lenni. A 43 éves férfi azóta magához tért, állapota stabil.

Az eset után Ted Strickland ohiói kormányzó elrendelte a kivégzés elhalasztását. "Az új időpontot március 16-án délelőtt tíz órára tűztük ki, addig kiengedik a kórházból, a személPár órával kyzetnek pedig lesz ideje, hogy felkészüljön az ítélet végrehajtására" - mondta a szóvivő. A börtönben vizsgálat indult annak tisztázására, hogy miként juthatott gyógyszerhez a siralomházban ülő férfi, akinek tavaly ősszel egyszer már elhalasztották a kivégzését.