Lábát törte Kamilla hercegnő Skóciában

Vágólapra másolva!
Skóciai sétája közben elesett, és eltörte a szárkapocscsontját Kamilla hercegnő, a brit trónörökös Károly herceg felesége. Kamilla lehet, hogy örökölte a családi betegséget, a csontritkulást - magyarázza a balesetet a Telegraph című brit lap.
Vágólapra másolva!

Lábát törte Kamilla hercegnő, Károly walesi herceg és brit trónörökös felesége szerdán - írja a brit Daily Telegraph. A 62 éves hercegnő a skót dombságban sétált, amikor megcsúszott, és felbukott. Az eset a balmorali rezidencia közelében, Birkhallban történt még szerdán, de a törés tényét csak csütörtökön vették észre.

Amikor Kamillát kórházba vitték 24 órával a baleset után, a röntgenvizsgálat kimutatta a törést a bal láb szárkapocscsontjában. A lábtörést követően újra felmerült, hogy a hercegnő csontritkulásban szenved, ahogy édesanyja és nagyanyja is abba halt bele. A baleset idején Károly herceg nem volt a közelben - írja a Telegraph.

Kamilla lába jelenleg gipszben van, az emiatt lemondott programjait a húsvéti hosszú pihenésének letelte után, április 19-én szeretné majd pótolni. "Az élet megy tovább. Lehetett volna rosszabb is" - kommentálta a balesetet a hercegnő az egyik munkatársának. Kamilla Károllyal közös kelet-európai körútjukon a hátát fájlalta, emiatt több programból kénytelen volt kimaradni.