Hibáiról is ír emlékirataiban George W. Bush

Vágólapra másolva!
Alkoholproblémáiról, és a 2001 szeptemberi támadások soha nem hallott részleteiről is beszámol novemberben megjelenő emlékirataiban George Bush, korábbi amerikai elnök. Kiadója szerit Bush nem rejti majd véka alá hibáit sem.
Vágólapra másolva!

A 2001. szeptember 11-i támadás sohasem hallott részleteiről, alkoholizmusáról, hibáiról és eredményeiről is ír ősszel megjelenő könyvében George W. Bush, korábbi amerikai elnök - írja a Guardian. A Decision Points (döntési pontok) című könyv borítóján, a Fehér Ház rózsalugasában álló Bush szerint a könyv nem memoár lesz, hanem az elnöksége és magánélete során hozott kulcsfontosságú döntésekről szóló számadás.

"Amióta elhagyta az ovális irodát, Bush elnök gyakorlatilag nem adott interjút, és nem mondott nyilvános beszédet, ehelyett szinte minden nap a Decision Points-t írta" - közölte kiadója. A kiadó szerint Bush őszintén és közvetlenül ír hibáiról és eredményeiről is.

Bush állítólag már az első szöveget szerkeszti dallasi irodájában. Azt nem tudni, hogy egyeztetett-e feleségével, akinek május 4-én jelenik meg hasonló könyve. Bush könyve 35 dollárba fog kerülni, de kiadnak majd díszkötésű, dedikált példányokat is, 350-ért. A könyv novemberben jelenik meg, Bush országos turnén népszerűsíti majd.