Megöltek egy magyar nőt Tenerifén

Vágólapra másolva!
A rendőrség feltételezése szerint élettársa ölte meg szerelemféltésből azt a 37 éves magyar nőt, akit a hétvégén találtak meg holtan Tenerifén.
Vágólapra másolva!

Megöltek egy magyar nőt a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén. A vasárnapi spanyol sajtó jelentései szerint a 37 éves magyar nő holttestét egy erdei ösvény mellett találták meg San Miguel Abona közelében. A tetemen erőszakra utaló nyomok voltak, de a halál okát egyelőre nem közölték.

A nő eltűnését csütörtökön jelentette be az asszony élettársa, aki azt állította, hogy az asszony még elment munkahelyére, a tenerifei reptérre, de onnan már nem tért haza közös otthonukba, ahol két kiskorú gyermekükkel éltek. A spanyol sajtó szerint a rendőrség már ekkor gyilkosságra utaló nyomokat talált a család otthonában, és megkezdte a környék átvizsgálását. A holttestet egy közeli erdőben, egy ösvény mellett találták meg szombaton. A férfit őrizetbe vették. A spanyol média szerint a gyilkosságot valószínűleg féltékenységből követte el.

A pár és gyermekeik már évek óta Tenerifén éltek. A csendőrséghez korábban semmilyen panasz nem érkezett családon belüli erőszakról - írja a canariasahora.es.