Meghalt a gyilkosságok megrendelésével vádolt brazil tévés

Vágólapra másolva!
Meghalt az a brazil tévés, aki a gyanú szerint gyilkosságokat rendelt meg azért, hogy növelje bűnügyi műsorának nézettségét. Ő az eljárás során az ártatlanságát hangoztatta, a halála után azonban lehetséges, hogy soha nem fogják tisztázni a szerepét.
Vágólapra másolva!

Meghalt Wallace Souza brazil tévés, akit március óta kezelték krónikus májbetegséggel egy Sao Pauló-i kórházban - írja a BBC. A rendőrből lett műsorvezetőt tavaly az után ismerte meg a világ, hogy a rendőrség meggyanúsította: gyilkosságokat rendelt meg azért, hogy növelje bűnügyi műsorának nézettségét. A rendőrök szerint Souza műsorának stábja érthetlen módon mindig a rendőrök előtt érkezett a gyilkosságok helyszínére, így mindenki más előtt felvételeket tudtak készíteni.

Souza mindig visszautasította a vádakat, azt mondta, csak versenytársai akarják bemocskolni a nevét. A rendőrök az után kezdték vizsgálni a műsort és Souza szerepét, miután olyan felvételeket mutattak egy feltételezett drogdíler égő holttestéről, amely jóval a rendőrök érkezése előtt készült. A nyomozóknak eddig nem sikerült tisztázniuk Souza szerepét, így halálával egy sor kérdést hagyott megválaszolatlanul.