Volt ügynöke szerint Naomi Campbell flörtölt a diktátorral a gyémántok átvétele előtt

Vágólapra másolva!
Naomi Cambell korábbi ügynökének egybecseng az állítása Mia Farrowéval, aki szerint a szupermodell tudta, hogy Charles Taylor korábbi libériai diktátortól kapott gyémántokat egy dél-afrikai parti után. A volt ügynök szerint Campbell és Taylor flörtöltek egymással azon az estén, amely után Campbell gyémántokat kapott.
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell és Charles Taylor enyhén flörtölt egymással, mielőtt Taylor gyémántokat küldött a szupermodellnek - állítja a Naomi Campbell egykori ügynöke, Carole White. Campbell korábban azt mondta Charles Taylor libériai diktátor hágai perének tárgyalásán, nem tudja, ki küldött neki gyémántokat 1997-ben egy dél-afrikai parti utáni éjszaka.

A szupermodell korábban tagadta, hogy Taylortól kapta volna a háborús körülmények közül származó gyémántokat. A per hétfői tárgyalásán az estélyen szintén részt vevő Mia Farrow amerikai színésznő azt mondta, hogy Campbell másnap a vele együtt töltött reggeli alatt maga kérkedett vele, hogy gyémántot kapott Charley Taylortól. A színésznő szerint a modell még le sem ült hozzájuk a reggelizőasztalhoz, amikor elkezdte mesélni, mi történt az éjszaka.

Campbell ügynöke, Carole White szerint pontosan tudta Campbell, hogy Taylortól kapta a gyémántokat. "Miután beszélgetett Taylorral, nagyon fellelkesedett és azt mondta nekem, hogy kap tőle gyémántokat" - mondta White. Szerinte a vacsora során egymás mellé ültek le, és láthatóan mindketten élvezték egymás társaságát. White 17 éven keresztül, 2006-ig volt Campbell ügynöke.

A perben a népirtással és egyéb háborús bűnökkel vádolt Taylorra azt szeretnék rábizonyítani az ügyészek, hogy a véres háborút vívó Sierra Leone-i felkelőktől gyémántokat kapott azért, hogy ezek árán szerezzen nekik fegyvereket.