Papot kért betegágyához Gábor Zsazsa

Vágólapra másolva!
Papot kéretett betegágyához Gábor Zsazsa, a magyar származású hollywoodi híresség, akit a hétvégén újra megműtöttek júliusi csípőtörése után. A 93 éves színésznő állapota férje szerint nagyon súlyos.
Vágólapra másolva!

Gábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője. A UCLA Ronald Reagan egészségügyi központjában kezelt, 93 éves asszony állapota a férje, Frederic Von Anhalt herceg szerint "nagyon súlyos".

A magyar származású hollywoodi színésznő szombaton újabb műtéten esett át - írta korábban a BBC. John Blanchette, a hollywoodi híresség szóvivője a műtét után közölte, hogy a műtét azért tartott sokáig, mert a két eltávolított vérrög nagyon közel volt Gábor Zsazsa szívéhez.

Gábor Zsazsa júliusban került be először a kórházba, miután egy esés miatt több csontját eltörte. A kórházban akkor sikeres, három és fél órás csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, ami után hetekig lábadozott, és végül szerdán engedték haza. A BBC szerint azonban ismét fájdalmai voltak, ezért visszavitték, és felfedezték a vérrögöket.

Gábor Zsazsa az 1950-es, 1960-as évek nagy sztárja volt. Színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott. Később a társasági élet híres alakja lett, többek között mert kilencszer kötött házasságot. Férjei között ott volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Jelenlegi férjével, Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült.

Forrás: AFP
Gábor Zsazsát az UCLA Ronald Reagan egészségügyi központjába szállította a mentő. Férje, Frederic Von Anhalt herceg szerint nagyon beteg