Mel Gibson karambolozott a kocsijával

Vágólapra másolva!
Malibuban karambolozott Mel Gibson színész-rendező. Elvesztette az uralmát a kocsija felett egy hegyi úton, de nem esett baja.
Vágólapra másolva!

Összetörte Maseratiját Malibuban Mel Gibson Oscar-díjas színész-rendező - írja a Los Angeles Times. A lap szerint az 54 éves színész - helyi idő szerint - este fél kilenckor vesztette el uralmát a kocsi felett, amely egy hegyoldalnak rohant a malibui Canyon Roadon, de szóvivője szerint nem sérült meg a balesetben. A kaliforniai autópálya-rendőrség szerint nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. A kocsit már elszállították a helyszínről, Gibsont - aki egyedül utazott a kocsiban - egy barátja vitte haza.

A színészt 2006-ban letartóztatták, mert a gyanú szerint részegen vezetett. Az eset után aniszemita szitkokat szórt az őt letartóztató rendőrre - írja a Los Angeles Times. Jelenleg is nyomozás folyik ellene, feltehetően családon belüli erőszakkal gyanúsítják meg, miután korábbi barátnője, Oksana Grigorjeva nyilvánosságra hozta titokban felvett, durva veszekedést rögzítő telefonbeszélgetéseiket. Grigorjeva ellen a felvételek miatt zsarolás gyanújával nyomoznak. A botrányról bővebben itt olvashat.