Elutasította a műtétet és hazament Gábor Zsazsa

Vágólapra másolva!
Gábor Zsazsa nem akarta, hogy újabb műtét hajtsanak végre rajta, és hétfőn elhagyta az őt kezelő kaliforniai kórházat. A csípőprotézis-műtéten átesett 93 éves színésznő vasárnap papot hívatott kórházi ágyához, hogy feladja neki az utolsó kenetet.
Vágólapra másolva!

A Gábor Zsazsát kezelő orvosok készen álltak egy májműtét végrehajtására, de a színésznő ragaszkodott ahhoz, hogy engedjék haza Bel Airben található otthonába - közölte a színésznő szóvivője. Gábor Zsazsa vasárnap csak azt kérte, hogy engedjék haza, mert belefáradt a vizsgálatokba.

A magyar származású színésznő szervezetéből két vérrögöt távolítottak el előző hét szombaton, mindössze két nappal azután, hogy kiengedték abból a kaliforniai kórházból, ahol csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta.

Gábor Zsazsa július 17-én szenvedett balesetet kaliforniai otthonában: a színésznő kiesett az ágyából, amikor tévézés közben megszólalt a telefonja, és fel akarta venni. Gábor Zsazsát a Ronald Reagan kórházba szállították, ahol néhány napon belül meg is operálták, de a műtét után rosszabbra fordult az állapota.

A számos házasságáról is ismert egykori szépségkirálynő egészsége az elmúlt években megromlott. Egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott.