Egy magazinnak pózolt a vöröshajú orosz kémnő

Vágólapra másolva!
Mélyen dekoltált, szűk ruhában pózolt egy magazinnak Anna Chapman, a júniusban az Egyesült Államokban lebukott orosz kémek egyike. A Kuscsenko néven született 28 éves, vöröshajú nő korábban már kapott pornófilmes ajánlatot, és állítólag felmerült, hogy levetkőzne a Playboynak is.
Vágólapra másolva!

Modellkarrierbe kezd Anna Chapman, az Egyesült Államokban lebukott, majd kiutasított orosz kémek egyike. A 28 éves, Anna Kuscsenko néven született nő a lifenews.ru orosz bulvároldal beszámolója szerint egy elegáns moszkvai szállodában vett részt egy fotózáson. A Zara magazinnak készülő fotókon a nő mélyen dekoltált, szűk ruhákban pózölt, egyebek mellet a szálloda Kremlre néző ablakában.

Az amerikai igazságügyi minisztérium június végén jelentette be: 11 embert gyanúsít azzal, hogy az orosz kormánynak kémkedtek az Egyesült Államokban. Közülük tízet őrizetbe is vettek, a tizenegyedik embert, a csoport feltételezett pénzügyi háttéremberét pár nappal később Cipruson vették őrizetbe, de másnapra nyoma veszett. Az Egyesült Államokban letartóztatottak egyszerű átlagembernek tűntek, életük szokványos volt, de évek óta hamis személyazonossággal éltek az országban.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tmW08pVcfU36UXzo
Anna Chapman fotózása Moszkvában

Anna Chapman apja a szovjet diplomata volt, de a nő korábbi, brit férje - akinek nevét és állampolgárságát viselte az Egyesült Államokban - szerint a KGB magas rangú tisztje is volt. Chapman és társai július 9-én tértek vissza Moszkvába, miután kicserélték őket négy, orosz fogságban lévő amerikai ügynökre. A kémek azóta nem mutatkoztak nyilvánosan, de júliusban Vlagyimir Putyin miniszterelnök elárulta, hogy találkozott a kémekkel.

Hazatérése óta Chapmanről több hír is felröppent a bulvársajtóban: állítólag szeretné eladni történetének filmes jogait, és esetleg levetkőzne a Playboy magazinnak. A nőt megkereste egy amerikai pornófilmes cég is, amely szívesen látná egyik új filmjében. Először ezen a héten jelentek meg új képek Chapmanről a Facebook közösségi oldalon. A lifenews.ru szerint a Zara magazin ezért perrel fenyegeti a nőt, mert az újságnak készült képeket, amivel megsértette a szerzői jogokat.