Fellációt mondott infláció helyett egy francia politikus

Vágólapra másolva!
Véletlenül fellációt, vagyis orális szexet mondott az infláció szó helyett egy tévéinterjúban egy francia EP-képviselő, ami komoly derültséget keltett Franciaországban. A képviselőnő szerint mindenkivel előfordulhat ilyen.
Vágólapra másolva!

Egy interjúrészlet okoz derültséget Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselő. A politikus a külföldi befektetési alapokról szólva jegyezte meg: "Amikor látom, hogy egynémelyik 25-25 százalékos rentabilitást ígér, és mindezt alacsony felláció mellett".

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=koT8eatfphyslO6z
A 12. másodpercben hallható az elszólás

Datinak nem tűnt fel nyelvbotlása, mint ahogy az őt a Canal+ csatornán vasárnap kérdező újságíró sem mutatta jelét annak, hogy észrevette volna az elszólást. A politikus a Facebook közösségi portálon magyarázkodva úgy fogalmazott, mindenkivel előfordulhat ilyen, ha gyorsan beszél. Sajnálatosnak nevezte, hogy politikai üzenetéből ez maradt meg. A felvétel szinte azonnal keringeni kezdett a világhálón.