Egy repülőn akasztotta fel magát egy fülöp-szigeteki férfi

Vágólapra másolva!
Valószínűleg felakasztotta magát egy fülöp-szigeteki férfi egy repülőgépen, amellyel Manilába utazott, ahol a családja várta. Ugyanezen a járaton a múlt hónapban egy asszony megszülte egyermekét, és a babát a szemetesbe tette. mindkét tragédia a gép mosdójában történt.
Vágólapra másolva!

Vélhetően öngyilkos lett egy Fülöp-szigeteki férfi, akinek felakasztott holttestére a Gulf Air légitársaság Dubajból Manilába tartó járatának mosdójában találtak rá nem sokkal landolás előtt. Az öngyilkos férfi 36 éves volt, három hónapig dolgozott villanyszerelőként Abu-Dzabiban. A repülőtéren felesége és családja várta. A rendőrség vizsgálja a halálesetet, a légitársaság nem fűzött kommentárt az ügyhöz.

Ugyanezen a járaton szeptemberben egy filippínó szobalány megszülte gyermekét, majd a toalett szemetesébe gyömöszölte. A babát a repülőtéri orvosok mentették meg. A hatóságok később megtalálták az anyát, aki elmondta, hogy közel-keleti munkaadója megerőszakolta, annak felesége pedig hazatérésre kényszerítette, és félt a gyermekével együtt visszatérni családjához, a férjéhez.