Két nővel is félrelépett a csalfa chilei bányász

Vágólapra másolva!
Volt egy másik barátnője is annak a chilei bányásznak, akiről kényszerű rabsága alatt derült ki, hogy megcsalta a feleségét.
Vágólapra másolva!

Barátnője szerint volt egy második szeretője is annak a chilei bányásznak, akiről kényszerű rabsága alatt derült ki, hogy csalta a feleségét - jelentette a brit Telegraph. Yonni Barrios volt a 21. bányász, akit kimentettek a San José bányában 10 hétre lent rekedt 33 közül. A felszínen szeretője, Susana Valenzuela fogadta, megcsalt felesége távol maradt.

A szerető azonban kedden a columbiai La FM rádióban bejelentette, hogy amikor Barriost a kórházban kezelték a mentést követően, el kellett zavarnia egy 25 éves nőt, aki meg akarta látogatni a férfit. A fiatal nőnek is viszonya volt ugyanis Bariosszal. A férfi 28 éve házas, de a bányában - saját bevallása szerint - szeretőjére, Susana Valenzulára gondolva volt képes túlélni a megpróbáltatásokat.

Barrios korábban 100 ezer dolláros ajánlatot kapott, hogy a reklámarca legyen egy társkereső oldalnak, amely futó kalandokat kereső házas férfiakra specializálódik.