Másfél millió dollárt rabolt el egy motoros egy Las Vegas-i kaszinóból

Vágólapra másolva!
Rekordösszeget rabolt egy bukósisakos bankrabló egy Las Vegas-i kaszinóból. A fegyveres férfi másfél millió dollárnyi értékben vitt el zsetonokat egy kockavető asztaltól, de azt nem tudni, hogyan váltja majd be a zsákmányt.
Vágólapra másolva!

Másfél millió dollárnyi zsákmánnyal menekült el motorral egy bukósisakos rabló a Las Vegas-i Bellagio kaszinóból hétfőn - jelentette a brit Guardian.

A férfi hétfő hajnalban lépett be a játékterembe, egyenesen az egyik kockavető asztalhoz ment, fegyvert rántott, rászólt az ott állókra, hogy ne mozduljanak, majd besöpörte az asztalon lévő, körülbelül másfél millió dollár értékű zsetont, és kiszaladt. Odakint motorra ugrott, és elsöpört nyugatra a Flamingo Boulevard-on - közölte a helyi rendőrség. A rendőrök szerint a múlt héten feltehetőleg egyanez a férfi - egy ugyanolyan bukósisakban - rabolt 20 ezer dollárnyi zsetont a Suncoast kaszinó egyik pókerasztalától.

A hétfői rablás az idén a tizedik Las Vegas-i kaszinórablás, de az elvitt hatalmas érték miatt kiemelkedik a többi közül. Az ugyanakkor kérdéses, hogy a rabló hogyan fogja készpénzzé tenni a zsetonokat, amelyeknek átváltását szigorúan ellenőrzik a kaszinók, például minden 10 ezer dollár feletti értékű átváltást alaposan vissza kell ellenőrizniük.