Vágólapra másolva!
Mihalik Enikő magyar modellt választotta meg a hét legszexibb nőjének egy amerikai bulvárlap, a császári család gyógyításával két évszázadon keresztül foglalkozó gyógyszergyár nyit üzletet Magyarországon, az 1954-es vb-döntő megváltoztatta a világot - olvasható a külföldön megjelent, Magyarországgal foglalkozó hírekben.
Vágólapra másolva!

Továbbra is az EU-elnökség átvétele és a médiatörvény dominálja a Magyarországgal kapcsolatban megjelenő híreket a külföldi médiában. A Businessweek és a Bloomberg például Németh Zsolt külügyi államtitkár blogbejegyzéséről külön cikkben ír, amelyben azt írják, Németh szerint a multinacionális vállalatokra kivetett válságadók állhatnak a médiatörvény nemzetközi bírálatai hátterében.

A pekingi, hagyományos kínai gyógyszereket gyártó Tongrentang Group három üzletet készül nyitni Európában: Németországban, Lengyelországban és Magyarországon. A vállalkozás komoly hagyományokkal rendelkezik, a kínai uralkodócsaládot két évszázadon keresztül látta el gyógyszerekkel. A magyarországi üzlet az év első felében nyílhat meg a kínai People's Daily Online szerint. A cég eddigi egyetlen európai üzlete Londonban van.

"A világ legszexibb nője" - ezzel a címmel közölt írást és mutatott be képeket a hírességekkel foglalkozó amerikai Global Grind nevű bulvárlap a békéscsabai származású modellről, Mihalik Enikőről. A honlap Mihalikot a hét legszexibb nőjének választotta, és felsorolja eddigi sikereit.

"Öt mérkőzés, amely megváltoztatta a világot" - címmel jelent meg írás a CNN honlapján. A cikk szerint az öt meccse közé tartozik a németek által "berni csodának" nevezett 1954-es vb-döntő, amelyen az esélytelenebb NSZK kétgólos hátrányból felállva 3-2-re legyőzte a magyar válogatottat. A cikk szerint a győzelem óriási lökést adott a világháborúban legyőzött németeknek, és sokan ettől a naptól datálják az NSZK megalapítását. A cikk szerint innentől kezdődött meg az NSZK gazdasági fellendülése, és európai vezető szerepének visszaszerzése.