Gábor Zsazsa ironikusan állt amputációjához

Vágólapra másolva!
Amikor Gábor Zsazsa megtudta, hogy levágták a lábát, keserűen ironizált - jelentette ki a férje, Frederic von Anhalt herceg. Orvosai szerint a színésznő a helyzethez képest jól van.
Vágólapra másolva!

Tréfálkozott Gábor Zsazsa, amikor megtudta, hogy amputálták a jobb lábát combja alsó részétől. "Így is meg fogok halni" - mondta az egykori filmsztár, férje, Frederic von Anhalt szerint.

A férfi orvosokra hivatkozva kijelentette, hogy a pénteken végrehajtott műtét nyomán Gábor Zsazsa "sebe nagyon jól néz ki, jobban, mint az várható lenne". Von Anhalt a kórházba szállításkor nem mondta el a 93 éves feleségének, hogy milyen beavatkozás vár rá, mert attól félt, hogy hisztériába esik, vagy szívrohamot kap.

Orvosa szerint a szinésznő a helyzethez képest jól van, és egyelőre nem tudni, mennyi ideig kell kórházban maradnia. Von Anhalt nyilatkozata szerint a következő hét nap kritikus lesz Gábor Zsazsa számára.

Francesca Hilton, Gábor Zsazsa egyetlen lánya a médiának elpanaszolta: von Anhalt nem engedi, hogy láthassa édesanyját, mint ahogy azt sem, hogy az orvosoktól felvilágosítást kaphasson az állapotáról. A magyar származású színésznőt először novemberben szállították kórházba amiatt, hogy bedagadt a lába. Az orvosok, akik előbb vérömlenyre gyanakodtak, von Anhalt szerint fertőzést állapítottak meg nála.