Hazaengedték a kórházból Gábor Zsazsát

Vágólapra másolva!
Hazamehetett a kórházból szombat este a magyar származású színésznő, Gábor Zsazsa, akinek alig több mint egy hete amputálták a jobb lábszárát. Az orvosok szerint az idős színésznő jól van, otthonában betegápolók gondoskodnak majd róla.
Vágólapra másolva!

Alig több mint egy héttel jobb lábszárának amputációja után helyi idő szerint szombaton este hazaengedték a Los Angeles-i Ronald Reagan kórházból a 93 éves magyar származású színésznőt, Gábor Zsazsát.

A színésznő szóvivője szerint az orvosok elégedettek voltak a gyógyulás folyamatával, és az után döntöttek a hazaengedés mellett. A korábbi hírek még arról szóltak, hogy Gábor Zsazsának több hetet kell kórházban töltenie. A szóvivő szerint az idős színésznőre otthonában betegápolók felügyelnek majd.

Január közepén Gábor Zsazsa jobb lábszárának háromnegyed részét kellett amputálni, mert egy elfertőződött seb üszkösödni kezdett. Az életmentő műtét sikeres volt, szövődmények nem léptek fel. Júliusi csípőműtéte óta a magyar származású színésznő több alkalommal szorult kórházi kezelésre. Egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de azután mégis javult az állapota.