Kozmetikumokat dob piacra Anna Chapman, a szexis orosz kémnő

Vágólapra másolva!
A Komszomolszkaja Pravda orosz napilap szerint bejegyeztette nevét az orosz szabadalmi hivatalnál Anna Chapman volt orosz kémnő. A 28 éves, szexis exügynök azt tervezi, hogy kozmetikai cikkeket és ruhakolleckiót dob piacra.
Vágólapra másolva!

Márkanév lesz a volt orosz kémnő nevéből, miután Anna Chapman bejegyeztette a nevét az orosz szabadalmi hivatalnál - írta a Komszomolszkaja Pravda. Az egyik legnagyobb példányszámú orosz újság szerint a 28 éves, szexis exügynök azért védette le a nevét, mert kozmetikai cikkeket, ruhakollekció, sőt vodkát és sört akar piacra dobni Anna Chapman márkanéven.

Chapmant kilenc társával együtt tavaly júliusban toloncolták ki az Egyesült Államokból kémkedés vádjával. A csapatból elsőként a fiatal Anna Chapman csinált karriert, aki előbb erotikus jellegű fotósorozatokhoz állt modellt férfimagazinoknak, majd kém-imidzsét meglovagolva videón is tangában és pisztollyal pózolt egy lapnak.

Chapman ezután egy moszkvai bank képviselője lett, majd december végén politikai karrierbe kezdett: Putyin kormányzó pártjának ifjúsági szervezete, az Ifjú Gárda a vezetőség tagjává választotta. Szerdán pedig egy orosz tévé bejelentette, hogy az egykori kém saját műsort kap, "A világ titkai Anna Chapmannel" címmel. Az Anna Chapmanről és a kémügyről szóló összes cikkünket itt olvashatja.