Autója csomagtartójába bújva menekült Harry herceg

Vágólapra másolva!
A Sun című brit lap értesülései szerint Harry herceg újra randizgat Chelsy Davyvel. A napokban a fiatalok egy titkos, romantikus estét töltöttek kettesben. A randevú vége azonban nem sikeredett szokványosra. A pár ugyanis egy autó csomagtartójába bújva távozott a helyszínről, annak reményében, hogy nem veszik őket észre. A románc újjáéledésének egyébként már korábban is voltak jelei. Harry állítólag még azt is elérte, hogy Chelsy ott legyen Vilmosék esküvőjén.
Vágólapra másolva!

Különös módját választotta annak Harry herceg, hogy a lesifotósok árgus szemei elől elbújva távozzon egy londoni klubból, valószínűleg a volt barátnője, Chelsy Davy társaságában. A trónörökös ugyanis autója csomagtartójába bújva távozott a helyszínről. A hírről a Sun című lap számolt be.

A lap elmondása szerint a pár egy titkos, romantikus estét töltött London egyik diszkrét, exkluzív, csak tagok által látogatható klubjában, a Beaufort House-ban, majd egy mellékkijáraton át távoztak a szórakozóhelyről. Itt már várta őket egy sofőr vezette Jaguar, amelynek csomagtartójába - a szemtanúk beszámolói szerint - Harry először Chelsyt segítette be előzékenyen, majd maga is bemászott, ezután egy kísérő rájuk csapta a csomagtartó tetejét. Állítólag a fiatalok nem voltak részegek, és úgy másztak be a csomagtartóba, mintha az teljesen természetes dolog lenne.

A románc újjáéledésének már korábban is voltak sokatmondó jelei. Harry például karácsonyra ezer font értékű karkötővel lepte meg egykori kedvesét, és elintézte azt is, hogy Chelsyt meghívják a bátyja, Vilmos trónörökös áprilisi esküvőjére.