Neje bundáit árulja Gábor Zsazsa férje

Vágólapra másolva!
Az ápolási költségek miatt pénzre van szüksége, ezért árverésen bocsátja áruba Gábor Zsazsa tucatnyi szőrmebundáját férje, Frederic von Anhalt. A férfi szerint nem valószínű, hogy felesége még valaha viselni fogja azokat.
Vágólapra másolva!

Neje 14 szőrmebundáját árverezi el Gábor Zsazsa férje, hogy a bevételből fedezni tudja az ágyhoz kötött díva ápolási költségeit.

Frederic von Anhalt elmondta, hogy a bundák hidegen való tárolásáért havi 1200 dollárt (mintegy 240 ezer forintot) fizet, ezek közül tizenkettőt a PETA állatvédő szervezet kérésére évek óta már egyébként sem öltött magára a felesége, és tekintettel állapotára, nem is valószínű, hogy viselni fogja azokat.

"Szükségem van a pénzre" - magyarázta a férfi. Mint hozzáfűzte, a 94 esztendős művésznő otthonában éjjel-nappal ápolásra szorul, ráadásul csupán orvosi felszerelésekre mintegy kétszázezer dollárt (40 millió forintot) kellett fordítani.

Von Anhalt, az egykori hollywoodi díva kilencedik férje honlapján rendez árverést a bundákból, amelyekből becslése szerint százezer dollár (20 millió forint) is befolyhat. Anyagi gondjaikat jelzi, hogy januárban Bel Air-i rezidenciájukat is eladásra kínálták fel.

A magyar származású színésznő egészsége tavaly nyár óta nagyon megroppant. Legutóbb egy fertőzés miatt jobb lábának egy részét kellett amputálni. Férje szerint jelenleg a lehetőségekhez képest jól van, de emlékezete erősen romlik.