A Berlusconit bajba keverő táncos rázta fel a bécsi operabált

Richard Lugner és vendége, Karima El Mahroug (Ruby), aki Silvio Berlusconi kiskorú prostitúciós botrányának főszereplője
Vágólapra másolva!
Nagy feltűnést keltett a bécsi operabálon Ruby Rubacuori, aki miatt büntetőeljárás indult Silvio Berlusconi olasz kormányfő ellen. "Szívrabló Ruby" egy helyi milliomos vendégeként volt jelen a patinás eseményen.
Vágólapra másolva!

A Telegraph című brit lap beszámolója szerint az osztrák állami televízió kezdetben egyáltalán nem akart foglalkozni "Szívrabló Rubyval", ám a tévé munkatársai tiltakoztak ez ellen, mondván, hogy a lány a bécsi operabál egyik legfeltűnőbb jelensége. A marokkói származású táncosnő azzal vált ismertté, hogy miatta indult eljárás Berlusconi olasz kormányfő ellen kiskorúval folytatott tiltott kéjelgés vádjával.

Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón a 18 éves híresség elmondta, hogy keringőzni nem tud, csak hastáncolni. Richard Lugner, egy 78 éves milliomos hívta meg az olasz kormányfő volt barátnőjeként ismertté vált lányt az operabálra. Az osztrák lapok nagy terjedelemben foglalkoztak azzal, hogy a 18 éves lánynak állítólag fizetett a szexért Silvio Berlusconi, bár ezt a lány soha nem ismerte el. Ráadásul a kapcsolat idején még nem volt 18 éves a marokkói születésű lány.

Forrás: AFP/Samuel Kubani
Kattintson a képre galériánk megtekintéséhez!

A Berlusconi nőügyeiről szóló korábbi cikkünket itt olvashatja.