Ragasztóval kente be egy férfi a Wal-Mart férfimosdójának vécéülőkéjét

Vágólapra másolva!
Áprilisi tréfának szánhatta egy marylandi férfi, hogy a Wal-Mart áruház férfimosdójában ragasztóval keni be a vécéülőkét. Az odaragadt vásárlót kiszabadították ugyan a fülkéből, a fenekéhez tapadt ülőkét azonban csak a kórházban tudták eltávolítani. 
Vágólapra másolva!

Rendőrök keresik az Egyesült Államok Maryland államában azt az elkövetőt, aki április elsejei tréfaként ragasztóval kente be a Wal-Mart áruház férfimosdójában a vécéülőkét. Egy férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk - mondta Matthew Donnelly rendőr a BBC-nek.

A 48 éves pórul járt férfi az után kért segítséget, hogy rájött: ragadós helyzetbe került. Dolga végeztével megpróbált felállni az illemhelyről, ez azonban többszöri nekifutás után sem sikerült. A rendőrséget, a tűzoltókat és egy orvost este hét órakor riasztották az áruházhoz.

A rendőröknek 15 percbe került, mire sikerült kiszabadítaniuk a férfit a fülkéből, de az odaragadt ülőkét nem tudták leszedni a fenekéről. Erre később, a városi kórházban került sor. A férfi kisebb sérülésekkel a hátsó felén megúszta a balesetet. A hatóságok nem gondolják, hogy kifejezetten a végül szerencsétlenül járt férfi ellen irányult volna a tréfa.