A Seychelle-szigeteken tölti mézesheteit Vilmos és Katalin

 brit uralkodóház, Vilmos herceg esküvője, Egyesült Királyság, brit uralkodóház, Vilmos herceg esküvője, Egyesült Királyság, Vilmos herceg és Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Az Indiai-óceánon fekvő Seychelle-szigetekre utazott a brit hercegi pár. A Guardian azt is tudni véli, hogy a Fregate nevű szuper-exkluzív magánszigeten szállnak meg.
Vágólapra másolva!

A Seychelle-szigetekre utazott a brit hercegi pár - jelentette a brit Guardian. A lap szerint Katalin hercegnő és Vilmos herceg kedd reggel kezdték meg mézesheteiket az Indiai-óceánon fekvő turistaparadicsomban. A hercegi pár az esküvőjük után jelezte, a nyilvánosság kizárásával szeretnék eltölteni a nászutat.

Azt is csak a Seychelle-szigetek turistairodája tette közzé, hogy a páros kedd reggel 7 óra 20-kor landolt Mahén, a legnagyobb szigeten, majd továbbutaztak egy meg nem nevezett szigetre. Vilmos és Katalin 2007-ben már eltöltött egy hetet a szigeteken, a helyiek szerint Vilmos akkor azt mondta, az volt élete addigi legjobb nyaralása.

A Guardian szerint az a szóbeszéd járja, hogy a páros a szuper-exkluzív Fregate magánszigeten száll meg, amely 20 perces helikopterútra esik Mahétől. Az alig másfél kilométer hosszú és kicsit több mint egy kilométer széles trópusi szigeten alig több mint egytucat luxusvilla, valamint ritka madarak és óriásteknősök találhatók, a páros hét homokos strand közül válogathat.