Gyomorműtétje után kómába esett Gábor Zsazsa

Vágólapra másolva!
Ismét megoperálták Gábor Zsazsát, a 94 éves, magyar származású hollywoodi dívának ezúttal a gyomrán végeztek el egy beavatkozást, ami után kómába esett.
Vágólapra másolva!

Gyomorműtéten esett át Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi sztár. A 94 éves dívát hónapok óta a hasfalon át, gyomorszonda segítségével táplálják, az eszköz azonban belső vérzéseket okozott - közölte a férje, Frederic von Anhalt. A Guardian című brit napilap szerint a volt magyar szépségkirálynő kómában van.

Az ötvenes évek dívája az elmúlt években egyre rosszabb egészségi állapotban van. Gábor Zsazsa az elmúlt öt hónapban háromszor kapott tüdőgyulladást, és azóta ágyhoz kötött, hogy tavaly nyáron leesett az ágyról, és csípőműtétre szorult. Januárban fertőzés miatt amputálták a jobb alsó lábszárát, azóta többször került kórházba.

Márciusban is kórházi kezelésre szorult, mert miután értesült a kolléganője, Elizabeth Taylor haláláról, sokkos állapotba került, és vérnyomása veszélyesen megemelkedett.

Gábor Zsazsa 1936-ban Magyarország szépe volt, majd az Egyesült Államokba emigrált. Színésznőként lett ismert Amerikában: sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott.