Negyven év házasság után lett öngyilkos egy pár Floridában

Vágólapra másolva!
Semmilyen üzenetet nem hagyott hátra az a házaspár, amelynek tagjai negyven évvel korábbi esküvőjük helyszínén követtek el közös öngyilkosságot. A férj egyik rokona romantikusnak nevezte tettüket.
Vágólapra másolva!

Esküvője helyszínén, egy templom hátsó kertjében követett el közös öngyilkosságot negyven év házasság után egy pár Floridában. A férfi pisztollyal lőtte főbe magát, a felesége puskával. A nő a férje után két nappal, a kórházban vesztette életét. A párra a templom lelkésze talált rá egy tölgyfa tövében. A férj unokaöccse romantikus tragédiaként összegezte a közös öngyilkosságot, szerinte ugyanis ott fejezték be közös életüket, ahol az elkezdődött.

A párnak nem voltak gyerekei, és a családtagokkal sem tartották intenzíven a kapcsolatot. Las Vegasban éltek és dolgoztak évekig, de a családtagok tudomása szerint azt tervezték, hogy Kaliforniába költöznek. Sőt annak a templomnak a közelében is volt egy házuk, amelynek kertjében öngyilkosok lettek.

A házaspár nem hagyott maga után semmilyen üzenetet, ám a rendőrök szerint egyértelműen a közös öngyilkosságra utalnak a jelek - írja a Miami New Times internetes oldal. "Talán tönkremehetett valami az életükben, elképzelhető, hogy adósságba keveredtek" - mondta a férfi unokaöccse.