Fának ütközött sportkocsijával Rowan Atkinson brit színész

szórakozz, balesetet szenvedett Rowan Atkinson
Vágólapra másolva!
Egy fának, majd egy villanyoszlopnak ütközött McLaren F1 sportkocsijával Rowan Atkinson. A Mr. Beant és a Fekete Viperát megformáló humoristának szerencséje volt, ki tudott szállni a kigyulladt autóból.
Vágólapra másolva!

Autóbalesetet szenvedett Rowan Atkinson brit színész és humorista - írja honlapján a BBC brit közszolgálati médium. A Mr. Bean és a Fekete Vipera megformálásával hírnevet szerzett Atkinson a 636 lóerős, 4 millió dollár értékű McLaren F1 sportkocsiját vezette a kelet-angliai Peterborough közelében, csütörtök este. Az autó előbb egy fának, majd egy villanyoszlopnak csapódott, és kigyulladt.

Atkinson szerencséjére nem szorult be a kocsiba, kiszállt, és az út mellett várta meg a tűzoltókat, akik eloltották a lángoló járművet. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a színészt "kisebb vállsérüléssel" szállították a peterborough-i városi kórházba.

Atkinson nagy rajongója a gyors autóknak, és ez a második alkalom, hogy összetörte a ritka McLarenjét. Két hete viszont a BBC-n futó Top Gear című autós műsorban a hírességek közül ő futotta a leggyorsabb kört a tesztpályán egy Kia Cee'd családi autóval, megelőzve többek közt Tom Cruise amerikai színészt is.