Hét embert ölt meg egy ámokfutó egy amerikai kisvárosban

Vágólapra másolva!
Egy tizenegy éves kislányt és volt barátnőjét is megölte egy amerikai férfi, aki összesen hét embert lőtt le egy amerikai kisvárosban vasárnap. Az ámokfutót lelőtték a helyszínre érkező rendőrök.
Vágólapra másolva!

Hét embert, köztük egy 11 éves kislányt ölt meg egy vaktában lövöldöző férfi vasárnap egy ohiói kisvárosban az Egyesült Államokban. A rendőrség szerint a férfi vélhetően családi perpatvar után ragadott fegyvert, és lövöldözni kezdett Copley településen. Két embert saját háza előtt ölt meg, majd folytatta az ámokfutást. Összesen hét ember életét oltotta ki négy különböző helyszínen, mielőtt az odaérkező rendőrök lelőtték.

A rendőrség vizsgálja a vérengzés körülményeit és indítékait. Azt sem világos egyelőre, hogy a támadó bármilyen kapcsolatban állt-e az áldozataival. Egyikük állítólag a férfi barátnője volt. A lövöldözésben ketten megsebesültek, egyikük állapota válságos.

A CNN információi szerint az ámokfutó először barátnőjével végzett, majd az egyik szomszédos házban öt embert ölt meg. Miután kijött a szomszédos házból két embert üldözött az utcán, mielőtt a helyszín közelében lévő rendőr és egy vele lévő volt rendőr le nem lőtte.