Magyar származású a londoni késelés gyanúsítottja és egyik áldozata is

brit rendőr angol rendőr
Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy férfit London közelében, akit azzal gyanúsítanak, hogy még szerdán megkéselt egy brit nőt és egy magyar férfit. A Telegraph brit napilap szerint a gyanúsított is magyar származású. A férfi feltehetően megpróbált öngyilkos lenni.
Vágólapra másolva!

Elfogtak egy 31 éves férfit London közelében, akit azzal gyanúsítanak, hogy megkéselt egy magyar férfit és egy brit nőt a Radisson Edwardian Heathrow hotel és kongresszusi központban Harlingtonban - jelentette a brit Evening Standard napilap honlapja. A húsz éves férfi és nő a hotelben dolgozott, holttestükre a személyzeti szálláson bukkantak szerda délután.

A rendőrség szerdán forró nyomon eredt a gyilkos után. A gyanúsítottat végül szintén a nyugat-londoni Harlingtonban fogták el pénteken. A férfit előzőleg nyaki- és csuklósérülésekkel kezelték egy kórházban - az Evening Standard szerint feltehetően megpróbált öngyilkos lenni. A rendőrség vizsgálja, mi lehetett a gyilkosság mozgatórugója.

A Telegraph brit napilap szerint a gyanúsított is magyar származású, a 31 éves B. Attilát kedden hallgatja meg a bíróság. Áldozatai, Alice A. és V. Tibor halálát egyaránt több késszúrás okozta. A hotel szóvivője szerint mind a hárman a recepción dolgoztak.