Rémálomról írt a Facebookon a londoni gyilkosságokkal gyanúsított magyar férfi

Vágólapra másolva!
Üzenetet írt ki Facebook-oldalára az a Londoban élő magyar férfi, akit két fiatal meggyilkolásával gyanúsít a brit rendőrség. B. Attila a nyomozóknak azt mondta, jó barátságban volt az egyik áldozattal - írják helyi napilapok.
Vágólapra másolva!

"Azt kívánom, bárcsak felébrednék ebből a rémálomból" - írta Facebook-oldalára a gyilkosság napján B. Attila, Londonban élő magyar férfi. A 31 éves B. Attila nem sokkal azelőtt posztolta ki a közösségi oldalra üzenetét, hogy megtalálták volna két munkatársa holttestét, akiket a gyanú szerint ő ölt meg számos késszúrással - írja brit Daily Mail. Az üzenetet múlt héten szerdán este 6.23-kor írta ki a férfi, több barátja is megjegyzést fűzott a poszthoz, ám azok egyikére sem érkezett válasz. Egy korábbi bejegyzésében a gyanúsított azt írta, hogy elmegy a Sohóban található egyik melegbárba - írja a Sun.

B. Attilát Harlingtonban tartóztatták le még pénteken, miután nyaki és csuklósérüléseit ellátták a kórházban - feltehetőleg öngyilkos akart lenni. A két fiatal holttestére a londoni Radisson szálloda személyzeti szállásán bukkantak szerda délután. A gyilkosság eszközéül szolgáló kést is a helyszínen találták meg a Scotland Yard nyomozói. B. Attila azt mondta, együtt dolgoztak a Heathrow repülőtérhez közeli szálloda recepcióján, ekkor lettek barátok a szintén magyar, 20 éves V. Tiborral. Amikor Alice A. is a szállodába került, V. Tibor és a lány között szoros érzelmi szálak szövődtek. "Alice mindenki szívét megérintette, aki akár csak egyszer is találkozott vele" - olvasható a lány családjának közleményében. A férfi vasárnap állt bíróság elé Nagy-Britanniában.

A gyanúsított Facebook-üzenetére azóta több mint száz komment érkezett. Barátai és ismerősei kérdezik, hogy miről van szó, mi történt, az elhunyt két fiatal ismerősei pedig "gyilkosnak" és "pszichopatának" titulálják B. Attilát. A profilja szerint a férfi kedvenc írója Guy de Maupassant, Madonnát és Bob Sinclart hallgat, és szereti a Született feleségek című tv-sorozatot. Barátai között volt az egyik áldozat, Alice A, V. Tibor viszont, akivel a brit sajtó szerint baráti kapcsolatban volt, nem.