Bankkártyacsaló magyarokat fogtak el az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Egy, a neve alapján magyar származású férfit és egy magyar állampolgárt vettek őrizetbe a múlt héten az egyesült államokbeli Washington államban, mert egy kártyaleolvasót helyeztek egy bankautomatába. Egyikük ellen vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

Bankkártyacsalással vádolnak egy, a neve alapján magyar származású férfit, Mihai E.-t az egyesült államokbeli Washington államban - olvasható a Bellingham Herald című helyi napilap honlapján. Az ügyészség szerint a 34 éves férfit, aki Issaquah-ban él, nagyszabású gazdasági csalással vagy csalássorozattal vádolják.

Az újságban az olvasható, hogy a bírósági dokumentumok szerint Mihai E.-t magyar állampolgárságú társával, a 40 éves Cs. Jánossal múlt vasárnap tartóztatták le, mert egy kártyaleolvasót helyeztek egy bankautomatába, hogy hitelkártyaadatokat szerezzenek meg. A leolvasót aznap helyezték el az automatában, és a rendőrség egész nap várta, hogy a gyanúsítottak visszatérjenek a helyszínre. A turistavízummal az USA-ban tartózkodó Cs. János ellen nem emeltek vádat.