Elsírta magát a tanúvallomások közben Michael Jackson orvosa

Vágólapra másolva!
Megindította korábbi betegeinek tanúvallomása, ezért sírni kezdett Michael Jackson orvosa, az ellene indított büntetőper tárgyalásán. A doktor volt páciensei gondoskodó és önfeláldozó embernek írták le Conrad Murrayt, akit az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádol.
Vágólapra másolva!

Michael Jackson orvosának - a gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt Conrad Murraynek - több korábbi betegét is meghallgatták a Los Angeles-i bíróságon tanúként - írja a brit Telegraph online kiadása.

Lunette Sampson vallomásában azt mondta az esküdteknek, hogy a doktor alapos volt, és sosem motiválta a pénz. "Sosem volt nála gondoskodóbb orvosom. Soha. A mai napig nem értem, hogy a többi orvos miért nem vette észre, hogy mi a bajom. Murray doktor azonban rájött. Ránézett a lábamra - ezt korábban egyik doktor sem tette meg -, és megállapította, hogy artériás betegségem van" - mondta vallomásában Sampson. Murrayt láthatóan megindította a vallomás, és gyakran törölgette könnyes szemét, miközben a nő beszélt.

"Hiszek benne, hogy Murraynak támogatásra van most szüksége, én pedig értékelem kedvességét, törődését. Én ő miatta vagyok még életben" - mondta Murray egy másik korábbi betege, Andrew Guest.

A harmadik tanú vallomásában leírta, hogy mit gondolt, amikor az orvos létrehozott egy klinikát az egyik szegénynegyedben. Nem kapzsiságból, ahogy az ügyészek korábban sokszor beállították, hanem az apjának állítva emléket. Murray azt állítja, nem bűnös Michael Jackson 2009-es halálában.

Conrad Murrayt azzal vádolják, hogy a megengedettnél nagyobb mennyiségű altatót adott be Michael Jacksonnak, ami végül az énekes halálához vezetett. A doktor négy év börtönt kaphat, amennyiben elítélik.