Megölte gazdáját egy víziló Dél-Afrikában

Vágólapra másolva!
Húsz különböző egzotikus fajt tartott egy gazda dél-afrikai farmján, egyik állata, Humphrey, a víziló azonban megtámadta és megölte a férfit, aki korábban a hátán is lovagolt.
Vágólapra másolva!

Megtámadta és megölte gazdáját egy víziló Dél-Afrikában szombat éjjel - írta a Telegraph. A 41 éves Marius Els megcsonkított holttestét egy folyóban találták meg, amely kettészelte a földjét.

Korábban még fényképek készültek arról, hogy Els boldogan lovagol a Humphrey-nak nevezett víziló hátán. "Humphrey olyan, mint ha a fiam lenne, szinte ember" - mondta még idén a lap szerint.

"Azt hiszik általában, hogy csak kutyákkal, macskákkal és más háziállatokkal lehet kialakítani kapcsolatot" - mondta, majd hozzátette, hogy neki sikerült kapcsolatot teremtenie Afrika egyik legveszélyesebb állatával.

Marius Els a lap szerint húsz különböző egzotikus állatot tartott farmján, köztük zsiráfot és orrszarvút is. Humphrey, a víziló számára külön tavat is kialakított, amikor ötéves korában megszerezte. Az állat hatéves volt, amikor rátámadt gazdájára.

A vízilovak a legveszélyesebb állatok közé tartoznak, természetüknél fogva rendkívül agresszívak - írta a Telegraph.