Halálosan megfenyegették az indiai FHM-en meztelenül pózoló színésznőt

Veena Malik pakiszrtáni színésznő, FHM, ISI tattoo
Vágólapra másolva!
Hazaárulással vádolják, az apja kitagadta, és halálos fenyegetéseket is kapott - ezt állítja Veena Malik pakisztáni színésznő, akinek meztelen fotójával jelent meg az indiai FHM decemberi száma. A színésznő beperelte a magazint, mert állítása szerint bikiniben állt modellt, a lap szerint viszont csak megijedt a fotó miatt kirobbant botránytól.
Vágólapra másolva!

A pakisztáni és az indiai médiában nagy vihart kavart az indiai FHM férfimagazin decemberi száma, amelyen az ismert pakisztáni színésznő nemcsak meztelen, de a képen a karján van egy tetoválás is a pakisztáni hírszerzés betűivel.

A Guardian című brit napilapnak adott interjújában Veena Malik azt mondta, hogy a fenyegetések ellenére nem fél, és vissza fog térni Pakisztánba. "Ez az én testem, kihasználom, ha akarom, de azt nem engedem, hogy manipulálják a rólam készült képet, csak, hogy eladjanak vele egy magazint" - mondta a pakisztáni színésznő a Guardiannek. A színésznő a lapnak azt mondta, hogy bikinis fotózást vállalt, és szerinte a fürdőruhát később retusálták le a képről.

A színésznő a lapnak azt mondta, hogy halálos fenyegetéseket kapott, az apja kitagadta, és hazaárulással is vádolják.

Veena Malik már korábban is nagy vihart kavart Pakisztánban, amikor szerepelt India egyik televíziós valóságshow-jában, és nyilvánosan csókolózott egy indiai színésszel. Maliknak volt egy elkeseredett szerelmi viszonya egy pakisztáni krikettjátékossal, akit nemrég Nagy-Britanniában bundázásért börtönre ítéltek. Az év elején a színésznő azért került a középpontba, mert egy muszlim pap az iszlám megsértésével vádolta meg.

A pakisztáni színésznő egyébként nemcsak a meztelen fotón vitázik az indiai FHM szerkesztőivel, hanem azon is, hogy hány éves. A lap szerint Malik 33, a nő azonban azt állítja, hogy még a húszas éveiben jár - írja a Guardian. Veena Malik 2 millió dollár kártérítést követel az FHM-től, és azt állítja, hogy már tárgyalt egy brit ügyvédi irodával is arról, hogyan lehetne Nagy-Britanniában bíróság elé állítani a magazint.