Randija miatt elárasztott egy luxusvillát egy betörő a Francia Riviérán

Vágólapra másolva!
Több ezer eurós kárt okozott egy francia luxusvillában egy 31 éves brit férfi, aki betört a Nizzához közeli házba, hogy szerelmi fészket csináljon randipartnerének. A férfi rózsaszirmot szórt az ágy köré, pezsgőt készített be, és beindította az öntözőrendszert, hogy megtöltse a tetőtéri medencét, de a víz elöntötte az egész házat. A Francia Riviérán fekvő luxusvillában hatvanezer eurós kár keletkezett, és a férfi még a lányt sem tudta elcsábítani.
Vágólapra másolva!

Több ezer eurós kárt okozott egy francia luxusvillában egy 31 éves brit férfi, aki betört a Nizzához közeli házba, hogy szerelmi fészket csináljon egy amerikai lánynak - írja internetes oldalán a BBC brit közszolgálati médium. A manchesteri férfi a jelentések szerint rózsaszirmot szórt az ágy köré, pezsgőt készített be, megpróbálta megtölteni a tetőtéri medencét is, de víz az egész kétszintes házat elöntötte.

A BBC szerint a férfi azt mondta a szomszédoknak, hogy a tulajdonos engedélyével rendez bulit a barátnőjének. A beszámoló szerint a férfi a saját ízlése szerint gyertyafénnyel, micimackós képekkel és Manchester United focicsapat fekete kalózzászlójával dekorálta az ingatlant. Később azonban feltűnt neki, hogy a ház tetőtéri medencéjében nincs víz, ezért bekapcsolta a kerti zuhanyzókat és az öntözőrendszert. Ezután bement Nizza belvárosába, hogy találkozzon a barátnőjével, aki azonban három órát késett, és nem ment el a férfivel a villába.

Mire a 31 éves férfi visszatért a villába, már ott várta az ingatlan olasz tulajdonosa, aki elborzadva tapasztalta, hogy számtalan műtárgy megrongálódott, házának földszintjét pedig térdig érő víz öntötte el.

A BBC beszámolója szerint a Francia Riviérán fekvő luxusvillában hatvanezer eurós kár keletkezett, megrongálódott a fűtőrendszer és a lift is. Miután a 31 éves betörő nem tudta kifizetni az okozott kárt, már több mint egy hete egy monacói börtönben van, de várhatóan csak jövőre áll bíróság elé.