Putyin: Éjjel-nappal öntik rám az ürüléket

Vágólapra másolva!
Éjjel-nappal öntitek rám az ürüléket - így kritizálta Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök szerdán az egyik orosz liberális rádiót, az Ekho Moszkvit, írja a BBC. A kormányfő szerint a rádióadó elfogult vele szemben, és külföldi érdekeket szolgál. A főszerkesztő szerint Putyinnak joga van kritizálni, "legalább kiderült, hogy hallgatja a műsorokat".
Vágólapra másolva!

Azzal vádolta Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök az egyik orosz liberális rádiót, hogy "idegen érdekeket képvisel", és példaként említette, hogy az Ekho Moszkvi rádió az egyik műsorában az amerikai rakétavédelmi rendszert támogatta - írja a BBC.

A kormányfő az ország főszerkesztőivel tartott szerdai találkozóján azt mondta a jelen lévő Alekszej Venegyiktovnak: "Öntitek rám az ürüléket éjjel-nappal". Putyin ezután megkérdezte a főszerkesztőt, kire szokott szavazni a választásokon, amire Venegyiktov azt válaszolta, hogy 1996 óta nem vesz részt a választásokon.

A főszerkesztő szerint nem meglepő, hogy a miniszterelnök kritizálja a rádióját. "Ha én kritizálom őt, miért ne tehetné ő is ugyanezt? Legalább kiderült, hogy hallgatja a rádiónkat" - mondta a főszerkesztő.