Újabb holttestet találtak a Costa Concordia belsejében

elsüllyedt a Costa Concordia luxushajó, hajószerencsétlenség, baleset, olaszország,
Vágólapra másolva!
Tizenkettőre emelkedett a múlt pénteki olaszországi hajószerencsétlenség halálos áldozatainak száma, miután megtalálták egy nő holttestét a felborult hajó belsejében szombaton.
Vágólapra másolva!

A mentőosztagok újabb holttestet találtak az egy hete az olaszországi Giglio szigeténél hajótörést szenvedett és oldalára borult óceánjáróban - közölte szombaton a csendőrség illetékese. Ezzel tizenkettőre emelkedett a múlt pénteki szerencsétlenség halálos áldozatainak száma.

Cosimo Nicastro, a parti őrség parancsnoka elmondta, hogy a női holttestet, amelyen mentőmellény volt, egy szűk folyosón találták a hajótest hátsó részében, a vészkijárattól nem messze. Még mindig húsz embert keresnek a Costa Concordia óceánjáró 4229 főnyi utasa és személyzete közül.

"A holttestet Giglio szigetére szállították, a családokat értesítették. Az azonosításhoz DNS-vizsgálatra lesz szükség, mert a holttest az egyhetes vízben tartózkodás után felismerhetetlen" - mondta a csendőrségi illetékes. Eddig hivatalosan nyolc áldozatot azonosítottak: négy francia, egy olasz és egy spanyol turistát, valamint egy perui felszolgálót és egy magyar hegedűművészt.