Újra elkapták Madonna zaklatóját

Vágólapra másolva!
Az 54 éves Robert Hoskinst attól a Los Angeles-i kórháztól nem messze találták meg, ahonnan elszökött. Az erőszakos férfit, akit 1996-ban tíz év börtönre ítéltek Madonna fenyegetéséért és zaklatásáért, visszavitték a pszichiátriára.
Vágólapra másolva!

A rendőrség közlése szerint elfogták azt a férfit, aki korábban tíz évet ült börtönben Madonna zaklatásáért. Az 54 éves Robert Dewey Hoskins egy hete szökött meg egy Los Angeles-i pszichiátriáról - írja internetes oldalán a BBC.

A rendőrség csütörtökön még a lakosság segítségét kérte a férfi előkerítésében, miközben mindenkit figyelmeztettek arra, hogy Hoskins erősen pszichotikus és erőszakos. Az AP amerikai hírügynökség azt jelentette, hogy a férfit tavaly júliusban vandalizmusért is elítélték. Hoskinst végül pénteken találták meg a Los Angeles-i kórháztól nem messze, és visszavitték a pszichiátriára.

Robert Hoskinst 1996-ban ítélték tíz év börtönre Madonna fenyegetéséért és zaklatásáért. A börtönbüntetés letelte után tavaly újra letartóztatták, és így került a Los Angeles-i pszichiátriai kórházba. 1996-ban Madonna tanúskodott Hoskins tárgyalásán, elmondta, hogy rémálmai voltak az után, hogy látta őt az otthona közelében egy évvel korábban.

Az énekesnő testőre szerint Hoskins azt mondta neki, hogy Madonna az ő felesége, és ha nem lesz vele, akkor elvágja a torkát. Még ugyanabban az évben Hoskins átmászott Madonna Los Angeles-i villájának kerítésén, és a kerti úszómedencébe ugrott, végül az egyik testőr kétszer rálőtt.