Életveszélyes állapotban van a tíz mérföldet repülő csecsemő

Vágólapra másolva!
Egy szélvihar szétzúzott egy lakóautót az Egyesült Államokban, a benne lakókat pedig kiemelte a tornádó. A szülők és két gyermek meghalt, egy 20 hónapos csecsemő azonban túlélte, pedig tíz mérföldre repítette a szélvihar. A gyermek kritikus állapotban van.
Vágólapra másolva!

Az egész családját elpusztította egy tornádó annak a 20 hónapos csecsemőnek, akit a szélvihar felkapott, és tíz mérfölddel (körülbelül 16 kilométer) odébb tett le.

Angel Babcock kritikus állapotban van a kórházban. Szülei és testvérei azok között vannak, akik meghaltak a pénteki tornádóban az Egyesült Államokban. Az Indiana állam déli részén lesújtó tornádó a családi lakókocsit teljesen szétroncsolta, a család több tagját felemelte a szívóhatás.

A kisbabát a szélvihar felkapta, és tíz mérfölddel odébb tette le, hasonlóan a húszéves édesanyjához és két fiatal testvéréhez. A családtagjai meghaltak, Angelt komoly fejsérülésekkel találták meg a katasztrófa túlélői. A huszonegy éves apa is életét vesztette a természeti katasztrófában.

"Az orvosok azt mondták, a következő 24-48 óra kritikus lesz" - mondta a csecsemő nagypapája, akik gyámságukba veszik a gyereket.