Belebukott a szexbotrányba Obama három testőre

Vágólapra másolva!
Távozik az amerikai titkosszolgálattól Barack Obama elnök három testőre, akikről kiderült, hogy prostituáltakkal szórakoztak az elnök kolumbiai látogatásának előestéjén. Állítólag az egyik lány buktatta le őket, miután az amerikaiak nem voltak hajlandóak fizetni.
Vágólapra másolva!

Távozik az amerikai elnök biztonságáról gondoskodó szakszolgálattól három ügynök, aki társaival együtt Obama kolumbiai látogatása előtt görbe estét rendezett egy szállodában. A Secret Service közölte, hogy az ügyben folyó vizsgálat még a legelején tart, de egyik ügynökük nyugállományba vonul, a másik lemond, a harmadikat pedig menesztik.

A botrányban érintett további nyolc ügynök ellen folytatódik a vizsgálat. Őket az eljárás idejére felfüggesztették, és megvonták tőlük a bizalmas információkhoz való hozzáférés jogát.

Az érintett testőrök készítették elő Barack Obama minapi kolumbiai útját, az elnök látogatásának előestéjén 21 prostituáltat vittek fel a szállodai szobáikba. Az ügynököket segítő tíz katona ellen is vizsgálat indult.

Állítólag egy prostituált buktatta le őket, aki a rendőrséghez fordult, miután az amerikaiak nem voltak hajlandóak fizetni "szolgálataiért". Barack Obama az Amerikai Államok Szervezetének csúcstalálkozóján járt Kolumbiában, és útját beárnyékolta a világsajtó által felkapott botrány.