Megvertek egy magyar vállalkozót Kárpátalján

Vágólapra másolva!
A vállalkozó és politikus Péter Csabára és feleségre akkor támadt rá négy, álarcot viselő férfi, amikor megállt a Porschéjával az utcán.
Vágólapra másolva!

Megtámadták és baseballütőkkel megverték ismeretlen elkövetők szerda hajnalban Beregszászon Péter Csabát, a kárpátaljai megyei tanács (közgyűlés) képviselőjét, ismert üzletembert, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) gazdasági bizottságának elnökét és feleségét.

A képviselő és felesége Porsche Cayenne típusú autójukkal tartott hazafelé, de meg kellett állniuk, mert meghibásodott a gépkocsi egyik hátsó kereke. Ekkor baseballütőkkel támadta meg őket négy, álarcot viselő férfi, akik egy sötét színű Audi személygépkocsiból szálltak ki - adták hírül kárpátaljai hírportálok.

A jelentés szerint a támadás Péter Csaba ellen irányult, de egy ütés a feleségét is érte. A vállalkozót a beregszászi járási kórházba szállították, sérüléseinek ellátása után hazaengedték.

Péter Csabának, aki leginkább borászati vállalkozásairól ismert, több üzleti érdekeltsége is van Kárpátalján. A rendőrség az ügyben nyomozást indított.