Nem zavarja a csórósága Obama féltestvérét

Vágólapra másolva!
Hiába az amerikai elnök a féltestvére, egy kenyai szegénynegyedben él George Obama, akit nem zavar, hogy nem segít rajta a bátyja.
Vágólapra másolva!

"Azt gondolom, neki megvan a saját családja. Persze a család tagja vagyok, de már felnőtt, szóval magamon segítek" - válaszolta George Obama arra, hogy miért él szegénységben a világ leghatalmasabb emberének féltestvére. A 30 éves, Kenyában élő George Obama Barack Obama féltestvére, és egy, az amerikai elnökről készülő könyvhöz adott interjút.

Egy korábbi amerikai riport szerint George Obama egy nairobi szegénynegyed kunyhójában él, de George nem bánja, hogy anyagilag nem gondoskodik róla a testvére. "Neki más feladatai vannak. Vigyáznia kell a világra, így rám is vigyáz" - jelentette ki. Közös, már elhunyt apjukról azt mondta, hogy nagyon művelt volt.

"Anyukám csalódott bennem, mert nem fejeztem be az iskolámat. Nagy csalódást okoztam ezzel apámnak is, aki nagyon intelligens ember volt" - mondta az interjúban George. Barack Obamának összesen hét féltestvére van (egyikük már nem él), közülük George a legfiatalabb.