Kínai milliomosok feleséget keresnek

Vágólapra másolva!
A házasságközvetítés egyre nagyobb üzlet Kínában. A kínai milliomosok olyan nőket keresnek, akik nemcsak szépek, hanem a házasságot is komolyan gondolják. Általános elvárás az is, hogy legyenek szüzek.
Vágólapra másolva!

Kínában különösen jövedelmező menyasszonyt találni a multimilliomosok számára. Az elmúlt időszakban az ország különböző részein tartottak meghallgatásokat, hogy feleséget találjanak 32 gazdag kínainak. Eddig 2700 fiatal nő jelentkezett az interjúkra - írja az Independent című brit lap.

Sok kínai mágnás idejét túlságosan is lekötötte a pénz felhalmozása, így a feleségkeresés kimaradt az életükből.

Noha a kínai gazdaság növekedése lassul, az országban egyre több a milliomos. A legfrissebb jelentések szerint minden ezerháromszázadik kínai éves bevétele haladja meg az egymillió jüant, azaz 36 millió forintot.

A gazdagoknak szóló házasságközvetítéssel több cég is foglalkozik. A kínai milliomosok olyan nőket keresnek, akik nemcsak szépek, hanem a házasságot is komolyan gondolják. A kritériumok között szerepel általában az is, hogy kedvesek legyenek, ne legyenek nagy anyagi igényeik, és minél kevesebb korábbi kapcsolatuk legyen, vagyis lehetőség szerint legyenek szüzek.