Százéves férfi gázolt el több gyereket Amerikában

Vágólapra másolva!
Egy százéves férfi gázolt el gyerekeket Los Angelesben, miután nem vette észre, hogy autója gurulni kezdett. Négy gyerek kórházba került.
Vágólapra másolva!

Egy százéves férfi gázolt el 11 embert Los Angelesben, a balesetben négy gyerek is megsérült - írja a brit Guardian csütörtökön. A négy gyerek kritikus állapotban volt, amikor a mentők a helyszínre érkeztek, de a kórházban stabilizálták az állapotukat, egyikünk sincs életveszélyben.

A járókelők elmondása szerint a baleset nem sokkal az iskolai kicsöngetés után történt, amikor az idős férfi az autójával megállt egy utcai árus mellett, de várakozás közben nem vette észre, hogy az autója gurulni kezdett hátrafelé, és felment a járdára, ahol több gyerek is a jármű alá került.

A Guardian szerint a férfi mindenben együttműködött a rendőrökkel, és a 101. születésnapját ünnepli majd a következő napokban. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy az autó nem reagált a fékre, de a helyi rendőrök kételkednek ebben, és arra gyanakszanak, hogy a százéves autós nem mérte fel jól a helyzetet.