Három napon át kúszott a sivatagban egy mozgássérült

Vágólapra másolva!
Nem adott az italából, ezért kidobták a kocsiból a sivatag közepén azt a mozgássérült férfit, aki három napon keresztül kúszott, mire rátaláltak. Közben ketten is elhajtottak mellette, de csak rádudáltak.
Vágólapra másolva!

Három napon keresztül kúszott az új-mexikói sivatagban egy mozgássérült férfi, miután kidobták egy kocsiból - írja a Telegraph. A 49 éves Rick Gilmore bal lábát és a fenekét sebek borították, négy mérföldet kúszott, míg végül egy motoros rátalált. Vesebaja lett, vérfertőzést kapott, és kificamodott a csuklója.

Gilmore kálváriája stoppolással kezdődött. Az idegen párt, amely felvette, meghívta a házába steakezni. Ők pedig utána magukkal vitték a teherautójukon "kocsikázni". De miután az alkoholját nem akarta megosztani velük, egyszerűen kidobták a kocsiból a sivatag közepén kora este étel, víz és a tolószéke nélkül.

A kúszás közben ketten is elhajtottak mellette. Próbált jelezni nekik, de azok csak dudáltak, és mentek tovább. A harmadik nap délután egy teherautó végül felszedte. Az orvosok szerint 34 fokra hűlt le a testhőmérséklete.