Hangos zene miatt lövöldözött egy floridai férfi

Vágólapra másolva!
Egy 17 éves fiút ölt meg az a floridai férfi, akit annyira feldühített, hogy néhány fiatal hangosan hallgatta mellette a zenét, hogy lövöldözni kezdett. Később azzal védekezett, hogy megijedt a tinédzserek reakciójától.
Vágólapra másolva!

A floridai Michael Dunnt nagyon zavarta, hogy az egyik benzinkútnál a közelében parkoló autóban hangosan hallgatta a zenét néhány fiatal. A 45 éves férfi épp a benzinkút boltjába betérő barátnőjére várt, és többször felszólította a fiatalokat, hogy halkítsák le a zenét, ők azonban erre nem voltak hajlandók.

A férfi ezek után elővette a fegyverét, és legalább nyolc lövést leadott az autóra. A 17 éves Jordan Davist két lövés is eltalálta, és belehalt a sérülésekbe.

Dunnt később letartóztatták. A férfi azzal védekezett, hogy a fiatalok reakciója megfélemlítette őt. Az ügyvédje szerint a védence a fiatalok autójának az ablakában egy fegyvert pillantott meg. Az ügyvéd azt állítja, hogy Michael Dunn felelős fegyvertartóként viselkedett. A helyszínt ugyanakkor elhagyták a lövöldözés után, mert attól tartottak, hogy egy bűnbandával van dolguk, és üldözni fogják őket.

A rendőrség az közölte, hogy nem találtak fegyvert a fiatalok autójában.