Gábor Zsazsa maradhat a villájában

Vágólapra másolva!
Egy bírósági döntés értelmében, ha meg is veszi valaki a négyszobás luxusingatlant, hagynia kell, hogy a színésznő és herceg férje legalább három évig, vagy Gábor Zsazsa haláláig a villában lakjon.
Vágólapra másolva!

Élete végéig Los Angeles-i villájában maradhat Gábor Zsazsa, miután egy helyi bíró úgy döntött, hogy a színésznő férje, Frédéric von Anhalt herceg csak ezzel a feltétellel adhatja el az exkluzív ingatlant.

A bírósági döntés szerint a vevő köteles engedélyezni, hogy a 96 éves színésznő és kilencedik férje legkevesebb három évig, vagy a színésznő haláláig a Bel Air negyedben lévő négy hálószobás házban lakjon, és még évi 325 ezer dollárt is fizetnie kell nekik - közölte John Blanchette, a színésznő publicistája a Reuters brit hírügynökséggel.

Az amputált lábú, csípőoperáción és több szélütésen átesett, tavaly súlyos tüdőgyulladást túlélő egykori filmdíva ágyhoz kötött, és állandó gondozást igényel. Férje két éve tizenöt millió dollárért eladásra kínálta fel az ingatlant, pénzügyi nehézségekre és a színésznő magas kórházi költségeire hivatkozva. Az exkluzív, domboldalra épült környéken található ingatlanban négy hálószoba, öt fürdőszoba és egy medence is van. A magyar származású színésznő korábban azt állította, hogy a házat Howard Hughes iparmágnás, a repülés szerelmese építtette, és lakott benne Elvis Presley is, de ezt független forrásokból nem sikerült megerősíteni. Tavaly a villában forgatták az Argó-akció című Oscar-díjas film egyes jeleneteit.

Forrás: Northfoto
Gábor Zsazsa és férje egy 2002-es felvételen

A bírói döntés nagyon boldoggá fogja tenni Zsazsát. Remélhetőleg még több mint három évig köztünk marad - nyilatkozta von Anhalt, utalva arra, hogy a díva édesanyja 102 évig élt. Blanchette elmondta, hogy Gábor Zsazsa egészségi állapota jobb, mint a korábbi években, februárban partival ünnepelte 96. születésnapját, amelyen több mint száz barátja vett részt.